ODRŽAN 12. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I SEOSKOG TURIZMA KRAGUJEVAC 2021...

27 Oct

U subotu 27.11.2021. godine svečano je zatvoren 12. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu na kome je Turistička organizacija opštine Babušnica imala izuzetno zapažen nastup.

Turistička organizacija opštine Babušnica i Turistička organizacija Bela Palanka imale su prvog dana sajma zajedničku, izuzetno posećenu, promociju brendova po kojima su ove dve opštine poznate- lužničke vurde i belopalanačke banice i osvojile III mesto za najuspešniju promociju..

Više od 50 izlagača, uglavnom lokalnih turističkih organizacija iz Srbije, ali i iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, je učestvovalo na ovogodišnjem sajmu, kao i brojne turističke agencije, hotelijeri, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, vinarije i destilerije. Tokom sva tri sajamska dana organizovan je bogat program, stručna predavanja za izlagače i promocija za posetioce.

Organizatori ove manifestacije su "Šumadija sajam" i Gradska turistička organizacija "Kragujevac", a pokrovitelji Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i grad Kragujevac.

Galerija